Αργυροπούλου Κωνσταντίνα

Φυσικός

Η Κωνσταντίνα Αργυροπούλου είναι Φυσικός και σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Έχει παρακολουθήσει μεταπτυχιακό πρόγραμμα σχετικά με την Ψυχολογία και Εκπαίδευση Παιδιού και Εφήβο στο ΕΑΠ και έχει εκπαιδευτεί στην Διαπολιτιστική Εκπαίδευση στο ΕΚΠΑ . Προετοιμάζει μαθητές για την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση καθώς και παραδίδει μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου & Λυκείου. Έχει προϋπηρεσία άνω των 25 ετών, έχοντας συνεργαστεί με φροντηστήρια στα Νότια & Βόρεια Προάστια της Αττικής.

Ενδεικτικές ώρες διδασκαλίας

Σχετικά με την Διδασκαλία

Συχνές Ερωτήσεις

Απευθύνεται σε όλους του μαθητές Γυμνασίου & Λυκείου. 

Για τα διαδικτυακά μαθήματα, ο μαθητής πρέπει να έχει πρόσβαση σε καλή σύνδεση στο internet, και σε συσκευή με μικρόφωνο, ακουστικά και κάμερα καθώς και δυνατότητα σάρωσης εγγράφων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σύγχρονη (ζωντανά εξ αποστάσεως μαθήματα) και ασύγχρονη (ηλεκτρονική πλατφόρμα) εκπαίδευση που συνδυαστικά δημιουργούν ένα πακέτο αποδοτικής μάθησης.
Η ασύγχρονη εκπαίδευση περιλαμβάνει διαδικτυακή πλατφόρμα στην οποία ο κάθε μαθητής με την κατάλληλη καθοδήγηση συμμετέχει σε διαδικτυακά κουίζ, ενώ έχει στη διάθεσή του πολλαπλά βίντεο και ποικίλο εκπαιδευτικό υλικό με σκοπό την εμβάθυνση στις εκάστοτε έννοιες.
Κάθε εβδομάδα ο μαθητής έχει συγκεκριμένες δραστηριότητες που πρέπει να υλοποιήσει οι οποίες ανατίθενται από την εκπαιδευτικό.

Η αξιολόγηση των μαθητών περιλαμβάνει αξιολόγηση διαμορφωτικού χαρακτήρα με διαδικτυακά κουίζ την ώρα του μαθήματος αλλά και ασύγχρονα διαδικτυακά κουίζ πριν και μετά το μάθημα.
Επίσης, περιλαμβάνει αθροιστική αξιολόγηση με ένα διαγώνισμα περίπου κάθε ενάμιση μήνα το οποίο θα διορθώνεται και θα επιστρέφεται στους μαθητές με σχόλια προς βελτίωση καθώς και πρότυπες απαντήσεις, όπου αυτές κρίνονται απαραίτητες.

Στη διάρκεια των ζωντανών εξ αποστάσεως μαθημάτων ο κάθε μαθητής μπορεί να σηκώσει το χέρι του και να του δοθεί ο λόγος ώστε να εκφράσει την απορία του.
Αν η απορία του γεννηθεί μελετώντας πριν ή μετά το ζωντανό μάθημα, τότε ο μαθητής έχει τη δυνατότητα να δημοσιεύσει την απορία του σε ειδικό φόρουμ της διαδικτυακής πλατφόρμας. Αυτή θα απαντηθεί είτε εκεί είτε στο μάθημα.

Στείλτε μας email ή συμπληρώστε την φόρμα στην “Εκδήλωση Ενδιαφέροντος” και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Όσον αφορά τις ενδοσχολικές εξετάσεις, δημιουργούνται με την συνδρομή των μαθητών τμήματα όπου γίνεται επανάληψη και προετοιμασία για τις εξετάσεις.

Για την καλύτερη απόδοση στις σχολικές υποχρεώσεις των μαθητών, προσαρμόζεται κατάλληλα η διδασκαλία ώστε να γίνεται κατάλληλη προετοιμασία για τα Διαγωνίσματα του μαθητή στο σχολείο, εφόσον το επιθυμεί.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Επικοινωνήστε μαζί μου

Γραφικό. Σύμβολο τοποθεσίας
Τοποθεσία

Κάντζα Παλλήνης & Διαδικτυακά

Γραφικό. Σύμβολο τηλεφώνου
Τηλέφωνο

+30 6932736018
+30 6948596159

Γραφικό. Ταχυδρομικό κουτί
E-mail

info@kargyropoulou.gr